„Matusa Tamara“ bate la usa (ma rog, fantoma ei). La usa DNA. Il cauta pe Lucian Papici. Vrea sa-i stranga mana, sa-l felicite si sa-i multumeasca. Dosarul cusut cu ata alba de procurorii Sectiei I de combatere a coruptiei poate creste a
„Matusa Tamara“ bate la usa (ma rog, fantoma ei). La usa DNA. Il cauta pe Lucian Papici. Vrea sa-i stranga mana, sa-l felicite si sa-i multumeasca. Dosarul cusut cu ata alba de procurorii Sectiei I de combatere a coruptiei poate creste averea matusii si implicit a nepotilor ei.

Faptul ca in dosarul care a fost trimis instantei au fost descoperite potlogarii ieftine ii poate determina pe mostenitorii „matusii Tamara“ sa dea statul roman in judecata la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului pentru incalcarea dreptului la o justitie echitabila. Denunturi postdatate sau nesemnate si alte ciudatenii ne pot costa si pe noi, contribuabilii la bugetul de stat. Adrian Nastase se poate adresa Curtii de la Strasbourg, dupa terminarea procesului, invocand incalcarea drepturilor si faptul ca a fost anchetat abuziv, pe denuntul lui Genica Boerica neinregistrat, asa cum scrie legea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.