Peste 2.000 de deveni s-au strans, sambata, intr-un cartierul din municipiul Deva, pentru a participa la Ziua Caltabosului, organizata de PNL Hunedoara, transmite corespondentul NewsIn. Potrivit liderului PNL Huneodara, primarul Devei, Mircia Muntea
Peste 2.000 de deveni s-au strans, sambata, intr-un cartierul din municipiul Deva, pentru a participa la Ziua Caltabosului, organizata de PNL Hunedoara, transmite corespondentul NewsIn. Potrivit liderului PNL Huneodara, primarul Devei, Mircia Muntean, actiunea s-a vrut un exemplu pentru PD, ca sa-si trimita fostii ministri sa puna ce-au furat pe masa romanilor.„Sa vina si Berceanu, sa le puna devenilor pe masa cuiele si ce a mai furat el pe vremea cat era ministrul transporturilor. Am dat caltabos la cetateni, atata cat a mai ramas de la Remes. Cine va omologa caltabosul Remes se va imbogati, deoarece acest brand va ajunge mai tare decat brandul Dracula”, a declarat Mircia Muntean.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.