SEVILLA. Detinatoarea Cupei UEFA a dispus cu 2-0 de Real Madrid, in etapa a 11-a a campionatului spaniol, golurile invingatorilor fiind marcate de Keita si de Luis Fabiani. "Meciul cu Steaua, de miercuri, este crucial pentru calificarea in optimi. Vo
SEVILLA. Detinatoarea Cupei UEFA a dispus cu 2-0 de Real Madrid, in etapa a 11-a a campionatului spaniol, golurile invingatorilor fiind marcate de Keita si de Luis Fabiani. "Meciul cu Steaua, de miercuri, este crucial pentru calificarea in optimi. Vom juca o partida, cea mai importanta, din Liga Campionilor, iar victoria in fata lui Real Madrid ne da o motivatie speciala", a declarat fundasul Aquivalo Mosquera. Pentru intalnirea cu Steaua, Sevilla i-a pierdut pe fundasii Jose Angel Crespo si Federico Fazio, accidentati. Primul a ajuns la spital cu o fractura de molar, iar cel de-al doilea a suferit o accidentare la aductori.    HANDBAL. Echipa feminina "U" Jolidon Cluj s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Cupelor, dupa ce a dispus in dubla mansa de Dornbirn Schoren (Austria). Ambele meciuri s-au jucat la Cluj, studentele impunandu-se cu 40-18 si 40-24. In aceeasi competitie, Rulmentul Brasov a invins, in deplasare, pe Anagennisi Artas (Grecia), cu 32-24. In Cupa EHF, HCM Baia Mare a intrecut, pe teren propriu, pe Ikast  Bording (Danemarca), scor 29-26, iar in Challenge Cup, Tomis Constanta a dispus, acasa, de Elpides Dramas (Grecia), cu 31-18. Tot in Challenge Cup, Dunarea Braila s-a calificat in turul 4, dupa 38-14 si 36-23 cu ZRK Ljubuski (Bosnia).    SLAVIA. Stanislav Vlcek, atacantul echipei Slavia Praga, adversara Stelei din grupa H a Ligii Campionilor, a suferit o leziune musculara in meciul de campionat cu FK Teplice, castigat cu 1-0, si este incert pentru partida de miercuri cu Arsenal. Vlcek, care este golgeterul campionatului ceh, cu sapte reusite in 12 etape, a parasit terenul schiopatand, in minutul 70.    UEFA. Presedintele UEFA, Michel Platini, a reiterat ideea arbitrajului "in cinci", cu doi arbitri asistenti in plus, sistem ce ar putea fi experimentat la meciurile de juniori din calendarul FIFA. "International Board s-a pronuntat impotriva arbitrajului video, la fel ca si mine. Arbitrajul in trei este depasit. Trebuie sa se testeze alte lucruri pentru a se face mai putine greseli", a declarat Platini.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.