Presedintele gruparii de la Dunare, Marius Stan, a spus ca nu se pune problema destituirii antrenorului Petre Grigoras cat timp portarii sai comit greseli pe banda rulanta. Batuta mar in ultimele trei deplasari, in care a incasat nu mai putin
Presedintele gruparii de la Dunare, Marius Stan, a spus ca nu se pune problema destituirii antrenorului Petre Grigoras cat timp portarii sai comit greseli pe banda rulanta. Batuta mar in ultimele trei deplasari, in care a incasat nu mai putin de 13 goluri, mare parte dintre ele din vina exclusiva a portarilor, Otelul a cedat sambata si pe teren propriu tot pe mana unuia dintre goalkeeperi. Titularizat in detrimentul lui Bors si al lituanianului Gribauskas, marocanul Kouha a gresit flagrant la primul gol inscris de buzoieni, in debutul partidei, iar amfitrionii nu au mai putut reveni. DEZAMAGITI. "Nu mai am cuvinte dupa aceasta infrangere. Din pacate, am plecat cu handicap inca din primul minut, au urmat alte mari greseli in faza de aparare, iar la 0-3 era prea tarziu sa mai revenim. Nu stiu ce solutii sa mai aleg, asteptam pauza pentru a ne reveni", a spus antrenorul galatenilor, Petre Grigoras. Acesta este insa hotarat sa-si duca mandatul pana la capat: "As fi un las daca mi-as face bagajele sa plec. Echipa este la greu, dar in iarna vom trage linie si vom vedea ce este de facut". Presedintele Otelului, Marius Stan, l-a absolvit pe Grigoras de orice vina pentru esecul inregistrat cu Gloria Buzau. "Fotbalistii nostri au si ei limitele lor, din toate punctele de vedere, si este greu si pentru ei sa revina de fiecare data dupa greseala nu stiu cui. Putem face un DVD cu toate greselile comise de portarii nostri in acest campionat. La forma in care se afla ei acum, daca ii punem pe toti trei in poarta fac cat unul", a declarat oficialul galatenilor. Chiar daca Otelul este departe de asteptarile conducerii, Stan a precizat ca nu ia in calcul indepartarea lui Grigoras de pe banca tehnica: "Nu se pune problema inlocuirii lui Grigoras. I-am prelungit contractul cu putin timp in urma si nu ne schimbam asa repede parerea. Altele sunt problemele noastre acum". Ultimul cuvant l-a avut tot Grigoras. "La Piatra-Neamt, etapa viitoare, cred ca o sa joc cu sase fundasi si patru mijlocasi, fara nici un atacant, poate asa nu mai luam gol", a facut haz de necaz antrenorul Otelului. In primii zece Managerul general al Gloriei Buzau, Ion Viorel, considera ca echipa din Crang poate fi la finalul campionatului in primele zece echipe: "Sunt foarte fericit pentru acest succes si cred ca, daca ne vom impune jocul, vom termina cel putin pe locul zece". "Ne doream foarte mult o victorie in deplasare, iar prin acest succes obtinut la Galati am facut un pas bun pentru a ramane in prima liga", a declarat antrenorul buzoienilor, Stefan Stoica.
marius.mihalcea@jurnalul.ro


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.