CNSAS a mai iesit cu o dezvaluire bomba care il vizeaza pe purtatorul de cuvant al celui de-al doilea om in stat, Nicolae Vacaroiu. Andrei Alexandru a intrat pe lista verificarilor CNSAS  in calitate de membru al Consiliului de Administratie al
CNSAS a mai iesit cu o dezvaluire bomba care il vizeaza pe purtatorul de cuvant al celui de-al doilea om in stat, Nicolae Vacaroiu. Andrei Alexandru a intrat pe lista verificarilor CNSAS in calitate de membru al Consiliului de Administratie al SRR si, dupa mai multe audieri, membrii Colegiului i-au dat verdict de politie politica. „Este vorba de o intoxicare de presa“, s-a limitat sa declare Andrei Alexandru, precizand ca nu doreste sa faca alte comentarii pe marginea unui subiect atat de delicat. El a mai precizat ca a aflat de acest „verdict“ de la jurnalistii care l-au contactat pentru a-i cere lamuriri.

Verdictul, decis inca de marti
Agentiile de presa au anuntat ieri „pe surse“ ca verdictul de colaborare cu Securitatea, dat in cazul lui Andrei Alexandru, a fost votat inca din sedinta de marti a Colegiului. Alexandru a fost verificat nu ca purtator de cuvant al presedintelui Senatului, ci in calitatea sa de membru in CA al SRR.

Potrivit surselor, el ar avea dosar de retea si ar fi fost chemat de mai multe ori, pentru audieri la CNSAS pentru a lamuri unele aspecte din do sar. CNSAS nu i-a inmanat inca decizia de politie politica, pentru ca verdictul trebuie insotit si de toata documentatia care sa justifice acuzatia respectiva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.