Autoritatile nu au acordat ajutoare de stat ilegale la privatizarea Automobile Craiova, iar intarzierea finalizarii investigatiei Comisiei Europene (CE) ar putea determina grupul american Ford sa renunte la tranzactia pentru uzina de la Craiova, a d
Autoritatile nu au acordat ajutoare de stat ilegale la privatizarea Automobile Craiova, iar intarzierea finalizarii investigatiei Comisiei Europene (CE) ar putea determina grupul american Ford sa renunte la tranzactia pentru uzina de la Craiova, a declarat presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu. „Cred ca avizul CE va fi favorabil, dar daca se va mai intarzia mult, Ford ar putea sa se retraga de la Uzina Automobile Daewoo Craiova“, a declarat Vacaroiu, la finalul prezentarii topului national al firmelor private din Romania, realizat de Consiliul National pentru Intreprinderi Private Mici si Mijlocii din Romania. El a precizat ca ajutoarele de stat la privatizarea Automobile Craiova sunt legale, iar statul nu a favorizat grupul Ford prin acordarea de facilitati. „Nu s-au acordat ajutoare de stat ilegale si nici nu s-a acordat nimic in plus fata de ceilalti care au preluat alte companii de stat. Si la Renault (actionarul majoritar al Automobile Dacia, n.r.), si la altii s-au acordat aceleasi facilitati“, a spus Vacaroiu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.