Un barbat din satul doljean Godeni si-a modificat penisul in speranta ca asa isi va gasi jumatatea. Pentru a-si ingrosa organul genital si a ajunge la un diametru de opt centimetri, Constantin Ghita a platit 10 milioane de lei la care se adauga bran
Un barbat din satul doljean Godeni si-a modificat penisul in speranta ca asa isi va gasi jumatatea. Pentru a-si ingrosa organul genital si a ajunge la un diametru de opt centimetri, Constantin Ghita a platit 10 milioane de lei la care se adauga branza, carne si oua. Olteanul este un client fidel al agentiilor matrimoniale din tara la care a apelat pentru a scapa de singuratate. Ghita vrea ca femeia care ii va fi alaturi sa fie harnica si gospodina, insa spune ca va trece peste aceste criterii daca aceasta va dovedi calitati deosebite in pat.

Constantin Ghita este un om simplu din satul doljean Godeni. Ii place sa i se spuna Kostinel. Are 40 de ani si isi doreste sa isi imparta viata cu o femeie. Dorinta ii domina visele care de ceva vreme s-au transfomat in filme erotice in care protagonistul nostru este inconjurat de femei goale si face „sex total cu ele”. Dar dupa ce suna ceasul desteptator, olteanul se trezeste singur si dezamagit. Barbatul spune ca a fost casatorit o vreme cu o fata din Bucuresti pe care insa s-a vazut nevoit sa o parasea sca dupa ce aceasta s-a imbolnavit. A revenit in locurile natale, dar aici nu a avut noroc in dragoste. Pentru ca in sat nu si-a gasit jumatatea, Ghita a inceput sa corespondeze si sa ceara ajutor agentiilor matrimoniale din tara. Ca sa fie sigur ca ravasele sale vor avea succes, Kostinel a avut grija sa scoata in evidenta faptul ca este dotat financiar, dar si sexual: „Sunt dotat sexual cu diametrul de 17 centimetri si grosime de opt centimetri printr-o operatie cam complicata, dar am reusit si m-a costat vreo 10 milioane de lei plus ce am carat la medici - branza, carne si oua”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.