Cei doi tineri care s-au sinucis marti legati unul de altul cu lanturi si-au luat ramas bun de la parinti, prieteni si iubite in cinci bilete de adio.

Politistii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei au aminat vineri audierea sin
Cei doi tineri care s-au sinucis marti legati unul de altul cu lanturi si-au luat ramas bun de la parinti, prieteni si iubite in cinci bilete de adio.

Politistii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei au aminat vineri audierea singurului martor ocular al sinuciderii celor doi bucuresteni care, acum citeva zile, s-au aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, legati unul de altul cu lanturi. Desi martorul a fost identificat inca de miercuri, anchetatorii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei nu au putut sta de vorba cu el nici vineri, pentru ca acesta consumase bauturi alcoolice si nu era coerent, au declarat pentru Cotidianul surse din Politie.

Potrivit locuitorilor din zona, inainte de a comite suicidul, cei doi tineri s-au certat cu unul dintre locatari, care a urcat si el pe acoperis ca sa-i mustre pentru ca faceau galagie.

Alexandru Mihai Iamandi, 19 ani, si Andrei Constantin Tataru, 22 de ani, s-au suit marti dupa-amiaza pe acoperisul unui bloc cu 10 etaje din sectorul 3 al Capitalei, s-au legat de git cu un lant si s-au aruncat de pe imobil. Iamandi a cazut pe copertina de la nivelul etajului 1, iar Tataru a ramas atirnat pina a venit politia si a taiat lantul care ii lega pe cei doi.

Anchetatorii au mai gasit pe blocul de pe care s-au aruncat tinerii, linga o gura de aerisire, cinci bilete de adio. Linga ele era un pix. Doar unul dintre bilete era semnat "Terry", porecla lui Andrei Constantin Tataru. Celalalt tinar, Alexandru Mihai Iamandi, nu s-a semnat pe nici unul. Iata frinturi din biletele gasite:

"Imi pare rau, mama si tata.V-am iubit pe amindoi. Toata lumea o sa ajunga unde am ajuns noi."

"Dragii nostri, rude si prieteni, ne pare rau ca am recurs la acest gest, dar nu mai suportam chinurile vietii si ne-am gindit ca nu o sa ajungem in iad pentru ca iadul e pe pamint."

"Draga Robert, sa stii ca ai fost fratele meu si tineam la tine. Te vom apara de tot ce e mai rau!"

Unul dintre bilete este adresat iubitei lui Andrei Constantin Tataru:

"Draga Livia, sa stii ca te iubeam foarte mult si tineam la tine foarte mult. In ziua de 30.10. eu si prietenul meu ne-am decis sa mergem intr-o lume mai buna. Te iubesc! Terry."

Cei doi tineri, suspectati a fi consumatori de droguri, provin din familii dezbinate. Unul dintre ei locuia cu bunica sa, tatal fiind in inchisoare, pentru viol, iar mama este plecata la munca pe un vas de croaziera. Zilele acestea urma sa plece si el definitiv din tara. Celalalt tinar, spun oamenii, locuia cu mama sa, iar parintii erau divortati.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.