Sambata, de la ora 20.15, incepe comedia „Romane si psihoterapie“ pe National TV. Courtney Cox o interpreteaza pe Samantha Crumb, o scriitoare care calatoreste si care sufera de multe fobii si disfunctii. Cand psihiatrul ei, dr. Louise R
Sambata, de la ora 20.15, incepe comedia „Romane si psihoterapie“ pe National TV. Courtney Cox o interpreteaza pe Samantha Crumb, o scriitoare care calatoreste si care sufera de multe fobii si disfunctii. Cand psihiatrul ei, dr. Louise Rosenberg (Carol Kane) sufera o cadere nervoasa, Samanthei ii vine o idee despre cum sa isi gaseasca un barbat. De la ora 20.45, pe Antena 1, puteti urmari meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova - Dinamo Bucuresti. De la ora 22.00, pe Viasat History, este difuzat, in premiera, documentarul „Masina zburatoare a fratilor Wright“. Acest documentar despre inventarea avionului releva faptul ca imaginea populara a fratilor Wright, ca mecanici amatori de biciclete care si-au bricolat drumul catre ceruri, este un mit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.