Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, primul pe lista pentru euroalegeri din partea social democratilor, a facut joi, la Satu Mare, un apel la electoratul PSD sa voteze, la referendum, varianta propusa de presedintele Basescu pentru votul unino
Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, primul pe lista pentru euroalegeri din partea social democratilor, a facut joi, la Satu Mare, un apel la electoratul PSD sa voteze, la referendum, varianta propusa de presedintele Basescu pentru votul uninominal, transmite NewsIn. El a precizat ca, de fapt, acea varianta de vot uninominal este aceeasi cu cea initiata de PSD in anul 2005. "Am fost consecventi, in ciuda faptului ca PSD a fost acuzat public ca s-ar opune votului uninominal. In Comisia de Cod electoral din Parlament, reprezentantii PNL si ai PD au votat constant impotriva proiectului propus de PSD in 2005, pentru ca, dupa trei ani, presedintele Romaniei sa supuna aprobarii populatiei prin referendum exact proiectul PSD. Si acum, dupa trei ani, constatam cum, de exemplu, cei de la PD schimba directia si sustin votarea acestui proiect de lege la referendum. Demagogia, uneori, in politica, nu are margini si aici am constatat inca o data acest exemplu", a spus Titus Corlatean.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.