Suntem in plina campanie pentru euroalegeri, dar si pentru referendumul privind uninominalul. Insa este o campanie lipsita de entuziasmul partidelor. Presedintele PD Bistrita Nasaud, Ioan Oltean, a declarat, ieri, ca democratilor le va fi foarte gre
Suntem in plina campanie pentru euroalegeri, dar si pentru referendumul privind uninominalul. Insa este o campanie lipsita de entuziasmul partidelor. Presedintele PD Bistrita Nasaud, Ioan Oltean, a declarat, ieri, ca democratilor le va fi foarte greu sa le explice oamenilor, in decurs de trei saptamani, cum stau lucrurile cu votul uninominal, deoarece organizatia pe care o conduce nu a inceput decat ieri campania electorala. El a mai explicat ca democratii nu fac nici un fel de distinctie intre alegerile europarlamentare si campania pentru votul uninominal. Liberalul Mihai Voicu a venit cu un scenariu nu foarte pozitiv.

El a afirmat ca daca legea votului uninominal va fi retrimisa de presedinte in Legislativ, ea nu va mai fi adoptata. PD „trage“ de campanie, PNL isi da cu parerea, iar intre timp UDMR are probleme cu afisele electorale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.