Cum etapa de astazi (a 13-a) i-a adus finantatorului FCM Bacau, nimeni altul decat Dumitru Sechelariu, inca 3 puncte pierdute pe teren propriu (1-2 cu Dinamo II Bucuresti), patronul moldovenilor a luat "taurul" (a se citi Cristi Popovici) de coarne,
Cum etapa de astazi (a 13-a) i-a adus finantatorului FCM Bacau, nimeni altul decat Dumitru Sechelariu, inca 3 puncte pierdute pe teren propriu (1-2 cu Dinamo II Bucuresti), patronul moldovenilor a luat "taurul" (a se citi Cristi Popovici) de coarne, si a dat cu "mop-ul" peste banca tehnica a echipei aflata pe locul 13 in Seria A a Ligii a 2-a.  
Contactat telefonic in cadrul emisiunii "Fotbal la Matineu" realizata de Horatiu Sima pentru Sport Total FM, Dumitru Sechelariu s-a declarat mai mult decat nemultumit de prestatia echipei sale. "Sunt dezamagit, motiv pentru care il anunt acum, in direct, pe Costel Orac, ca intentionez sa il numesc antrenor principal la FC Bacau, secund urmand sa fie Vasile Jercalau. Il astept pe Orac maine dimineata sa ne intelegem." Pana aici nimic iesit din comun. Numai ca impricinatul, respectiv fosta glorie dinamovista Costel Orac, se afla chiar in studioul de emisie, alaturi de moderator, in calitate de invitat permanent al emisiunii! Calitate la care probabil ca va renunta, de acum inainte urmand sa evolueze tot la matineu, dar in postura de antrenor principal al bacauanilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.