"Este o intoxicare de presa" a fost raspunsul purtatorului de cuvant, care nu recunoaste ca a colaborat cu fosta Securitate. Verificarea sa de catre Colegiu s-a facut deoarece Andrei Alexandru este consilier, cu rang de secretar de stat, si membru in
"Este o intoxicare de presa" a fost raspunsul purtatorului de cuvant, care nu recunoaste ca a colaborat cu fosta Securitate. Verificarea sa de catre Colegiu s-a facut deoarece Andrei Alexandru este consilier, cu rang de secretar de stat, si membru in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radio. Sursele mentionate, citate de Hotnews, sustin ca acesta are dosar de retea si ca a refuzat sa se prezinte la audieri pentru a da explicatii privind legaturile sale cu Securitatea. Conform legii, decizia poate fi contestata la CNSAS, in termen de 15 de zile de la comunicare. (C.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.