Fara a tine cont ca se afla la un eveniment caritabil, unde era privit de domni in frac si doamne din inalta societate londoneza, parlamentarul britanic Lempit Opik s-a dat in spectacol, interpretånd pe ringul de dans scene demne de „Dar
Fara a tine cont ca se afla la un eveniment caritabil, unde era privit de domni in frac si doamne din inalta societate londoneza, parlamentarul britanic Lempit Opik s-a dat in spectacol, interpretånd pe ringul de dans scene demne de „Darty Dancing“ alaturi de cele doua Cheeky Girls, costumate mai mult decat provocator.

Toata adunarea prezenta, miercuri seara, la unul dintre cele mai mari evenimente caritabile ale anului, din Londra, incerca sa gaseasca metode si mai ales fonduri pentru protectia balenelor si delfinilor. In tot acest timp, Lempit dansa languros nu numai cu iubita sa, Gabriela, dar si cu sora geamana a acesteia, Monica. Dupa partida de dans sau mai bine zis de pipaieli cu parlamentarul cernit la tample, cele doua siliconate de la Cheeky Girls au inceput un dans sexy sub privirile ironice ale celor adunati la unul dintre cele mai luxoase hoteluri londoneze. Asa cum ne-au obisnuit inca de la prima aparitie pe scena, surorile Irimia au avut tinute extrem de sexy, care le-au pus si mai mult in evidenta silicoanele prospat achizitionate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.