"U" CLUJ - CEAHLAUL: Egalitate intre tata si fiu Meciul a prilejuit si ineditul duel dintre antrenorul gazdelor, Gigi Mul­tescu, si fiul sau, portarul Ceahlaului, Catalin. "Rad cu un ochi, plang cu celalalt, pentru ca fiul meu a facut u
"U" CLUJ - CEAHLAUL: Egalitate intre tata si fiu Meciul a prilejuit si ineditul duel dintre antrenorul gazdelor, Gigi Mul­tescu, si fiul sau, portarul Ceahlaului, Catalin. "Rad cu un ochi, plang cu celalalt, pentru ca fiul meu a facut un meci bun. Am luat un gol aiurea si nu am reusit sa revenim in joc. Ne-am creat ocazii de gol, dar nu am marcat. M-a dezamagit Negrean", a declarat antrenorul Gigi Multescu.   OTELUL - BUZAU: Grigoras crede ca va fi demis Infrangerea suferita in fata nou-promovatei Gloria Buzau l-a daramat din punct de vedere psihic pe antrenorul galatenilor, Petre Grigoras. "Toti suntem vinovati, incepand cu mine. Cred ca pana in iarna nu mai e nimic de facut. Daca as demisiona, m-as considera un las, dar, daca voi fi demis, nu voi avea ce sa reprosez condu­cerii. I-as intelege. Sunt dispus sa accept orice hotarare", a spus Grigoras. Meciul nu a mai fost transmis de National TV, care nu se afla la prima nereusita de acest gen.   PREMIER LEAGUE: Arsenal, 2-2 cu Manchester United In derby-ul etapei a 12-a din cam­pionatul Angliei, adversara Stelei din grupa H a Ligii Campionilor Arsenal Londra a remizat, 2-2, pe Emirates Stadium, in fata principalei rivale la titlu, Manchester United. Oaspetii au condus de doua ori, prin golurile lui Rooney (a€™45+1) si Cristiano Ronaldo (a€™82), insa "tunarii" au revenit prin reusitele francezilor Fabregas (a€™48) si Gallas (a€™90+2). Arsenal ramane lider, la egalitate de puncte, 27, cu Manchester.   HANDBAL - Victorii clare in cupele europene Echipa feminina "U" Jolidon Cluj este ca si calificata in turul 4 al Cupei Cupelor, dupa victoria cu 40-18 obtinuta pe teren propriu in fata formatiei austriece Dornbirn Scho­ren. Returul s-a disputat aseara, tot la Cluj. In Challenge Cup, Dunarea Braila a dispus cu 36-23 de ZRK Ljubuski (Bos­nia). Mansa se­cunda se joaca azi, tot la Braila. Astazi, in Liga Campionilor, Oltchim intalneste, in deplasare (ora 18:15, in direct la Sport.ro), pe FTC Budapesta.   LIGA CAMPIONILOR - Munca in folosul comunitatii Robert McHendry, suporterul scotian care la 3 octombrie a patruns pe teren la meciul Celtic Glasgow - Milan (2-1) si l-a atins cu un gest aparent inofensiv pe portarul oaspetilor, Dida (foto), a fost condamnat la 120 de ore de munca in folosul comunitatii. Totodata, aces­tuia i s-a interzis pe viata accesul la partidele echipei scotiene. Clubul Celtic a fost amendat cu 35.984 de euro pentru lacune organizatorice.   RUGBY - Stejarii" infrunta Rusia Romania intalneste azi, pe Stadionul Arcul de Triumf (ora 13:00, Sport.ro), nationala Rusiei, in cadrul Cupei Europene a Natiunilor. La meciul de debut al antrenorului Marin Mot, "stejarii" vor sa obtina a treia victorie consecutiva in aceasta competitie, situatie in care ar egala la puncte Georgia, lidera clasamentului. Ulti­mul meci dintre cele doua echipe s-a disputat anul trecut, la Krasnoiarsk, cand Rusia a invins cu 25-24.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.