"PERNA SI RUJ" - Barbatul, vazut de amanta lui Doar zece zile mai avem de asteptat pana cand doctorul obladuitor de suflete in direct Cristian Andrei va lansa pe piata noua sa carte, "Perna si ruj". Hotelul Minerva, 14 noiembrie si ora 18:00 sunt co
"PERNA SI RUJ" - Barbatul, vazut de amanta lui Doar zece zile mai avem de asteptat pana cand doctorul obladuitor de suflete in direct Cristian Andrei va lansa pe piata noua sa carte, "Perna si ruj". Hotelul Minerva, 14 noiembrie si ora 18:00 sunt coordonatele pentru cei dornici sa fie prezenti la eveniment. Lansarea propriu-zisa va fi precedata de o expunere, speram, ca la carte... (A.S.)   SUCCES - Invingator la muzica... Banica! Cea de-a paisprezecea editie a MTV Europe Music Awards s-a incheiat cu noroc pentru Andreea Banica (foto): a devenit Best Romanian Act 2007. Pentru ea au decis telespectatorii MTV, care au avut de ales intre DJ Project, Simplu, Andreea Banica, Activ si Alex. (A.S)   INVENTIE RUSEASCA - Tastatura pentru blonde "Tastatura pentru blonde" a inceput sa se vanda de joi in magazinele din Rusia si costa 600 de ru­ble, in­for­mea­za Rompres. Aceasta este reali­zata din plastic roz si se de­o­sebeste de cele obisnuite prin in­scrip­tiile surprinzatoare de pe taste. Astfel, in loc de "Escape" figureaza concisul "Nu!", pe bara de spatiu scrie "Cea mai lunga tasta", iar pe "Control" si "Alt" - "Tasta inutila" si, respectiv, "In general nu inteleg".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.