STATISTICA - 50% dintre angajati, fara pauza Jumatate dintre angajati nu iau pauza de pranz, arata un studiu al firmei GW Professional. Doar 35% dintre respondenti isi respecta orele libere pentru a lua masa de pranz. Studiul arata ca angajatorii ca
STATISTICA - 50% dintre angajati, fara pauza Jumatate dintre angajati nu iau pauza de pranz, arata un studiu al firmei GW Professional. Doar 35% dintre respondenti isi respecta orele libere pentru a lua masa de pranz. Studiul arata ca angajatorii care se preocupa de sanatatea si confortul angajatilor au mai mult de castigat in termeni de productivitate a muncii.   ANALIZA - Doi din cinci angajati fura Companiile romanesti au pierdut aproape 14 milioane de dolari din cauza fraudelor, arata un studiu al PriceWaterhouseCoopers. Cerce­tarea mai arata ca 20% dintre persoanele care sunt implicate in fraude sunt chiar angajati ai companiilor pagubite, iar cea mai frecventa forma de frauda este furtul.   MAJORARE - Pensia va creste cu 7,5% in 2008 Valoarea punctului de pensie va creste de la 1 ianuarie 2008 cu 7,5%, ca urmare a calcularii aces­tuia prin raportare la salariul mediu brut pe economie estimat pentru anul viitor. In prezent, salariul mediu brut este de 1.443 de lei. La anul, valoarea salariului mediu brut va fi de 1.550 de lei, pensia medie ajungand la 563 de lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.