Criza fortei de munca din Romania devine tot mai acuta. Exasperati ca nu mai au cu cine sa lucreze, patronii au inceput sa apeleze la muncitori din tarile sarace. Ministrul muncii, familiei si egalitatii de sanse, Paul Pacuraru, a afirmat, ieri, la
Criza fortei de munca din Romania devine tot mai acuta. Exasperati ca nu mai au cu cine sa lucreze, patronii au inceput sa apeleze la muncitori din tarile sarace. Ministrul muncii, familiei si egalitatii de sanse, Paul Pacuraru, a afirmat, ieri, la Cluj, ca tara noastra trebuie sa elaboreze o strategie guvernamentala pentru a readuce in Romania muncitorii care lucreaza in statele UE pentru a nu fi nevoita sa aduca forta de munca din alte tari. „Romania are o strategie de imigrare, dar este in stare conceptuala. Va fi obligata sa aduca forta de munca, deoarece dezvoltarea economica ii reclama acest lucru, dar nu stim de unde“, a afirmat ministrul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.