Fostul tenisman sustine ca, daca il prinde pe actionarul stelist, ii va taia limba.

Gica Hagi a marturisit la citeva saptamini dupa ce a plecat de la Steaua ca a fost supus unui tir de invective greu de reprodus din partea lui Gigi B
Fostul tenisman sustine ca, daca il prinde pe actionarul stelist, ii va taia limba.

Gica Hagi a marturisit la citeva saptamini dupa ce a plecat de la Steaua ca a fost supus unui tir de invective greu de reprodus din partea lui Gigi Becali. O alta glorie a sportului romanesc, Ilie Nastase, s-a plins de acelasi tratament din partea oficialului stelist.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, a declarat, pentru Sport.ro, ca, alaturi de familia sa, a fost injurat de finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, fara a oferi insa detalii. "Nu ma duc la Steaua, pentru ca eu am o problema cu Becali, nu am nimic cu echipa, cu domnul Argaseala, cu nimeni. Eu cu dinsul am avut o problema, a avut o atitudine deplasata fata de mine, m-a injurat pe mine, pe copii si pe nevasta si atunci am decis sa-l pedepsesc, daca il prind ii tai limba, asta o sa-i fac. Cred ca dupa Lacatus eu sint cel mai mare suporter al Stelei. Eu cu Becali nu ma mai impac niciodata, am caracterul meu", a spus Nastase. "Nu ma intereseaza ce zice Ilie Nastase, n-am ce sa vorbesc despre Ilie Nastase", a fost replica lui Gigi Becali.

Hagi, in schimb, i-a urat lui Marius Lacatus succes pe locul de unde a plecat el. "Am vorbit cu Hagi dupa ce am fost numit antrenor la Steaua. M-a sunat luni, dupa conferinta in care am fost prezentat si mi-a urat bafta. Nu e nimic intre noi, ne-am avut mereu ca fratii si la echipa nationala, si la Steaua", a spus Lacatus.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.