Cosmin Contra nu evolueaza inca la Getafe, el aflandu-se in recuperare dupa o accidentare, in timp ce Laurentiu Rosu a revenit dupa aproape patru luni la Recreativo Huelva, in meciul de campionat cu Racing Santander, de miercuri. De asemenea, Razvan
Cosmin Contra nu evolueaza inca la Getafe, el aflandu-se in recuperare dupa o accidentare, in timp ce Laurentiu Rosu a revenit dupa aproape patru luni la Recreativo Huelva, in meciul de campionat cu Racing Santander, de miercuri. De asemenea, Razvan Cocis a revenit si el la Lokomotiv in ultimele meciuri, dupa aproape o jumatate de an de absenta! Cei 12 jucatori care evolueaza in strainatate, convocati pentru luni, 12 noiembrie, la ora 12, la Centrul de Fotbal Mogosoaia, sunt urmatorii: Cosmin Contra (Getafe), George Ogararu (Ajax Amsterdam), Gabriel Tamas (AJ Auxerre), Cristian Chivu (Inter Milano), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Paul Codrea (AC Siena), Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva), Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova), Florentin Petre (TSKA Sofia), Adrian Mutu (Fiorentina), Daniel Niculae (AJ Auxerre) si Ciprian Marica (VfB Stuttgart). Meciul cu Bulgaria va avea loc pe 17 noiembrie, de la ora 18, pe Stadionul "Vasil Levski" din Sofia, in timp ce partida cu Albania se va disputa pe 21 noiembrie, de la ora 18, pe Stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu". Fotbalistii "interni" convocati pentru aceste doua partide vor fi anuntati dupa disputarea etapei a 15-a din Liga I. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.