Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat joi, la Predeal, potrivit NewsIn, ca exista oameni extraordinari in PNL si in PSD, dar democratii nu pot bate palma cu Tariceanu sau cu Iliescu.

Secretarul general al PD, Vasile Blaga, le-a spus tinerilor democrati, la o intilnire organizata in cadrul campaniei "Serile europene", ca PD va trebui sa reformeze statul cind va veni la putere si ca partidul sau mizeaza pe un scor de 40% la viitoarele alegeri generale, dar a ezitat sa precizeze cu cine se va alia partidul sau, PSD sau PNL.

Pentru a ajunge la putere, a continuat liderul democrat, PD va trebui sa demonstreze in viitoarele cicluri electorale ca este cel mai puternic partid. "Daca va demonstra ca este cel mai puternic partid, va fi desemnat de presedintele Basescu sa faca guvernul. Sint oameni extraordinari si in PSD, si in PNL, dar eu nu vad cum PD ar putea bate palma cu Ion Iliescu, de care s-a rupt in 1992, cum ar putea bate palma cu el in 2008 sau in 2009. Nu vad cum PD ar putea bate palma cu Tariceanu de vreme ce am fost parteneri in Alianta si pe urma tocmai de Florii ne-a anuntat ca are alte ginduri", a comentat secretarul general al PD.