Atacantul roman a primit un ultimatum din partea antrenorului si un cartonas galben din partea presei in urma prestatiilor modeste de la VfB Stuttgart.

"Salariu de 2,6 milioane de euro pentru nici un gol si doua pase decisive in noua meciuri - un bilant de-a dreptul dezolant", scrie ,,Bild’’ despre Ciprian Marica dupa ce internationalul roman a revenit firav intr-un meci de cupa pentru VfB Stuttgart, 3-2 cu formatia de liga a doua SC Paderborn.

Atacantul roman a fost criticat voalat si de managerul general al lui Stuttgart, care, conform lui Sport1, le-ar fi dat un ultimatum lui Ciprian Marica si brazilianului Ewerthon, jucatori transferati in aceasta vara, dar care au dezamagit la campioana Germaniei: „Vom intari echipa in pauza de iarna, iar pentru unii jucatori din lotul actual va deveni foarte greu sa reziste, daca nu-si fac temele".

Ciprian Marica a fost transferat la Stuttgart de la Sahtior Donetk in aceasta vara, in schimbul sumei de opt milioane de euro, atacantul roman avind contract cu gruparea germana pina in 2012. Germanii au platit ucrainenilor opt milioane de euro, record pentru club, precedenta suma ca ordin de marime fiind cele 7,5 milioane de euro platiti pentru portughezul Fernando Meira de la Benfica.