Activitatea din Bazinul Floreasca a fost intrerupta pentru o saptamana si va fi reluata abia marti sau miercuri din cauza spargerii unei tevi de evacuare a apei. Desi defectiunea a fost remediata de urgenta, prin inlocuirea tronsonului de teava care
Activitatea din Bazinul Floreasca a fost intrerupta pentru o saptamana si va fi reluata abia marti sau miercuri din cauza spargerii unei tevi de evacuare a apei. Desi defectiunea a fost remediata de urgenta, prin inlocuirea tronsonului de teava care a cedat, activitatea din bazin se va relua abia saptamana viitoare, deoarece incalzirea apei necesita cateva zile. "Defectiunea a fost rezolvata azi (n.n. - ieri). Problema a fost cauzata de o teava veche de evacuare care s-a spart, fapt pentru care am fost nevoiti sa scoatem toata apa din bazin pentru ca altfel nu puteam efectua reparatia. Din aceasta cauza, reinceperea activitatii va fi amanata pentru marti, sau cel mai sigur miercuri, deoarece incalzirea apei dureaza doua sau chiar trei zile", a declarat administratorul bazinului Floreasca, Gabriel Arsene. Astfel, din cauza tevii buclucase, cea de-a cincia etapa din Superliga Nationala de polo, care trebuia sa se dispute azi si maine, a fost amanata pentru o data ce urmeaza a fi stabilita de FRP. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.