Militarul de la Unitatea de Aviatie din Luna care, in noaptea de 6 spre 7 decembrie 2005, si-a parasit postul de paza si sub privirile fiicei sale si-a impuscat sotia si socrii, a fost prins miercuri si incarcerat la Penitenciarul Gherla pentru a-si
Militarul de la Unitatea de Aviatie din Luna care, in noaptea de 6 spre 7 decembrie 2005, si-a parasit postul de paza si sub privirile fiicei sale si-a impuscat sotia si socrii, a fost prins miercuri si incarcerat la Penitenciarul Gherla pentru a-si ispasi pedeapsa.

Cristian Istrate, de 41 de ani, a fost condamnat in acest an de Curtea Militara de Apel Bucuresti la 22 de ani de inchisoare pentru tentativa de omor deosebit de grav, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, calcarea de consemn si violare de domiciliu insa a incercat sa se sustraga de la executarea pedepsei.

In noapte de 6 spre 7 decembrie 2005, subofiterul Cristian Istrate, de la Unitatea Militara 01969, se afla in serviciul de permanenta al unitatii, iar la un moment dat a parasit postul fara aprobare, luand cu el un pistol Carpati de calibrul 7,65 mm. Militarul s-a dus la locuinta socrilor sai din localitatea clujeana Viisoara, unde se afla si sotia sa, Corina Istrate, si fiica lor Alexandra, in varsta de 14 ani. Intre subofiter si sotia sa a izbucnit o cearta, iar la un moment dat militarul a scos pist olul si a impuscat-o pe aceasta de mai multe ori. Istrate i-a impuscat apoi si pe soacra si socrul sau, dupa care a incercat sa se sinucida. In casa socrilor sai a tras in total 12 gloante, cele mai multe ajungand in sotia sa.

Cele patru victime au fost transportate de urgenta la Spitalul Municipal din Campia Turzii. Socrul militarului a fost trimis la Spitalul din Turda, iar Cristin Istrate si sotia sa Corina au fost dusi la Cluj-Napoca unde au fost supusi unor interventii chirurgicale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.