Aflata in arest preventiv, Alina Horeanu, studenta acuzata de omor deosebit de grav si talharie, a inceput sa studieze cursuri de Drept. Dupa ce ea si logodnicul sau, tot student, ajutati de alti doi colegi l-au asasinat cu sange rece pe Daniel Manc
Aflata in arest preventiv, Alina Horeanu, studenta acuzata de omor deosebit de grav si talharie, a inceput sa studieze cursuri de Drept. Dupa ce ea si logodnicul sau, tot student, ajutati de alti doi colegi l-au asasinat cu sange rece pe Daniel Mancas, un om de afaceri din Botosani, Alina si-a propus sa cerceteze personal cazul sau din punct de vedere criminalistic. Fosta amanta a lui Mancas, pe care l-a ucis cand a aflat ca este insurat, are copii si ca este un cunoscut al prostituatelor de lux din Iasi, are astazi un nou termen de judecata.

Desi are avocati, ea a decis sa-si pregateasca singura o strategie si in celula sa din cadrul Penitenciarului Iasi studiaza din scoarta in scoarta celebrul curs universitar de „Criminalistica“ realizat de celebrul criminolog Ion Mircea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.