Atacantul camerunez al echipei FC Barcelona, Samuel Eto'o, va reveni pe teren in "trei sau patru saptamani", a anuntat, joi, clubul catalan, citat de AFP.  Eto'o, in varsta de 26 de ani, a disputat doar un mec
Atacantul camerunez al echipei FC Barcelona, Samuel Eto'o, va reveni pe teren in "trei sau patru saptamani", a anuntat, joi, clubul catalan, citat de AFP.  Eto'o, in varsta de 26 de ani, a disputat doar un meci in campionat in acest sezon, inainte de a se accidenta, la sfarsitul lunii august, la o partida amicala cu Internazionale Milano. Este a doua indisponibilitate de lunga durata pentru atacantul camerunez, dupa absenta de patru luni din sezonul trecut, din cauza unei accidentari la un genunchi. "Tendoanele si-au revenit bine si nu mai sunt probleme la sold. Eto'o este nerabdator sa revina, dar nu vrea sa joace din nou pana cand nu este total restabilit", a declarat medicul clubului FC Barcelona, Ramon Cugat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.