SAFARI este cea mai noua colectie de pret-a-porter ce poarta semnatura designerului  Dorin Negrau. Moderna si eleganta, noua linie vestimentara va face senzatie in vara lui 2008.  Rochiile in culori deschise, cu linii de cele mai multe ori
SAFARI este cea mai noua colectie de pret-a-porter ce poarta semnatura designerului Dorin Negrau. Moderna si eleganta, noua linie vestimentara va face senzatie in vara lui 2008. Rochiile in culori deschise, cu linii de cele mai multe ori fluide, vaporoase, asa cum putem intalni deseori la Elena Udrea, sau suprapunerile de materiale neconventionale in glamour-sexy, precum putem remarca la constantele aparitii ale Elenei Basescu in public, te indeamna la o evadare din lumea reala.
Negrau face o singura referire cu privire la asemanarile noii sale colectii cu tendintele internationale din moda: "Ma identific cu moda americana, motiv pentru care am ales sa fiu prezent la targurile lor si, de ce nu, sa deschid un show-room 'Dorin Negrau>> pe Fifth Avenue...Americanii sunt de fapt cei care dau primele semnale in moda, pe care mai apoi italienii le valorifica ca si cum ar fi ale lor, si ma refer la colectii pentru sezonul urmator".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.