"CARPATHIAN EAGLE". Militari romani si belgieni au exersat ieri, in prezenta ziaristilor, misiuni de lupta in cadrul exercitiului "Carpathian Eagle", care se desfasoara, in perioada 30 octombrie - 8 noiembrie, la Baza aeriana Mihail Kogalniceanu. Militarii belgieni participa la exercitiu cu aeronave F-16, iar militarii romani de la Baza 86 aeriana Fetesti piloteaza aeronave MIG-21 LanceR.

14:08 - COMBUSTIBIL
ECOLOGICE. Doua autobuze care folosesc drept combustibil metilesterul de rapita au fost puse in circulatie in Alba-Iulia.
CORNI-BOTOSANI. Un autoturism apartinand Primariei din Corni (Botosani) furat in urma cu o saptamana a fost gasit la Suceava.

14:13 - PROCES
INSTANTÃ…. Edilul-sef al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, este obligat, printr-o decizie a Tribunalului Timis, sa-l reacrediteze pe jurnalistul Malin Bot, caruia i-a interzis accesul in Primarie pe motiv ca ar fi publicat materiale neadevarate si tendentioase la adresa sa.
ILFOV. Doi politisti au fost prinsi in flagrant in timp ce luau mita de la un barbat pentru a nu promova un dosar penal in care acesta era cercetat pentru furt. Cei doi au fost retinuti si au fost prezentati instantei ieri, cu propunere de arestare preventiva.