Prin prisma pozitiilor pe care le ocupa cele doua echipe in clasament, Rapid fiind pe 5, iar Unirea Urziceni pe 2, meciul de maine din Giulesti reprezinta unul dintre capele de afis ale rundei a 14-a a Ligii 1.     COMPLIMENTE. "Unirea
Prin prisma pozitiilor pe care le ocupa cele doua echipe in clasament, Rapid fiind pe 5, iar Unirea Urziceni pe 2, meciul de maine din Giulesti reprezinta unul dintre capele de afis ale rundei a 14-a a Ligii 1.     COMPLIMENTE. "Unirea are o echipa buna, care a castigat cu Steaua si a facut egal cu Dinamo. Ialomitenii pierd foarte greu, nu degeaba au ajuns pe locul doi. Oricum, eu imi doresc foarte mult sa castig, sa obtin prima victorie pe Giulesti de la revenirea la Rapid", a spus antrenorul giulestenilor. "Puriul" va aborda partida cu Unirea cu o formula superofensiva: "Normal ca voi evolua cu patru atacanti. Lucrurile la Targu-Jiu au mers foarte bine asa, echipa s-a miscat bine, nu vad de ce as opera schimbari. Jucam acasa si vrem sa castigam, iar pentru asta trebuie sa dam goluri". De partea cealalta, "Bursucul" considera ca Unirea va avea un meci mai greu cu Rapid decat a avut cu Dinamo in runda precedenta. "Asta nu neaparat pentru ca Rapid este o echipa mai buna decat Dinamo, ci pentru ca este mai in forma", a explicat antrenorul ialomitenilor. Dan Petrescu nu se teme insa de rapidisti, cat de arbitri: "Eu nu vreau sa pun presiune pe arbitru, dar Rapid a facut-o deja. Sper ca arbitrajul sa nu influenteze rezultatul final, dar sigur cei care vor conduce meciul vor face greseli".     Dan Petrescu va sta pe banca     Comisia de Disciplina a FRF a judecat ieri incidentele petrecute miercuri la meciul Unirea Urziceni - Dinamo, iar Dan Petrescu, care in momentul eliminarii lui Ricardo Gomes a protestat intrand pe terenul de joc, a primit o suspendare de doua etape si o amenda de 140 de lei. Cazul presedintelui ialomitenilor, Mihai Stoica, a fost amanat pentru luni la cererea acestuia. Altfel, atat Rednic, cat si Dan Petrescu se confrunta cu cate o problema de efectiv. "Maftei s-a accidentat joi la Targu Jiu si este incert, nu stiu daca poate fi recuperat pana la ora jocului cu Unirea", a spus tehnicianul giulestenilor. "Nu prea am solutii sa-l inlocuiesc pe Ricardo Gomes, care este suspendat dupa eliminarea din meciul cu Dinamo, asa ca va trebui sa improvizez", a spus "Bursucul".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.