Asa cum v-am promis, ziarul „Gardianul“ va prezinta imagini surprinse de criminalisti reprezentånd bunurile gasite in råpa de långa Råsnov, care apartin cuplului Elodia-Cioaca. Expertiza criminalistica a stabilit
Asa cum v-am promis, ziarul „Gardianul“ va prezinta imagini surprinse de criminalisti reprezentånd bunurile gasite in råpa de långa Råsnov, care apartin cuplului Elodia-Cioaca. Expertiza criminalistica a stabilit ca manusile chirurgicale poarta, pe interior, ADN-ul lui Cioaca. Cautarile vor fi reluate luni, daca timpul o va permite, in apropierea orasului Sinaia pe drumul spre Tårgoviste. Anchetatorii au creionat aproape toata activitatea desfasurata de Cioaca in intervalul 29.08 - 5.09, lipsindu-le doar cåteva ore.

Ce arata probele din rapa
Prezentam lista tuturor obiectelor gasite in rapa, in ziua de 8 octombrie:
- Doua fete de perna
- Patru carti
- Trei reviste editate anterior disparitiei avocatei
- Sase fotografii, aflate intre paginile cartilor
- Camasa de vara, cu maneci scurte, a uniformei de politist
- Pantalonul uniformei. Testele de laborator au stabilit cu certitudine ca sunt ale lui Cioaca. Contin ADN-ul politistului, iar in urma expertizelor biocriminalistice s-a evidentiat un amestec de sange animal-uman, din care nu poate fi exclus profilul genetic al Elodiei Ghinescu.
- Emblema cu gradul profesional de inspector principal de politie. A fost gasita la cativa metri de uniforma si este gradul profesional al suspectului Cristian Cioaca.
- O pereche de chiloti de culoare neagra. In urma testului ADN, s-a stabilit ca sunt chilotii lui Cristian Cioaca.
- Un sort barbatesc. Nu a fost inca expertizat.
- Un prosop de baie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.