Piata bulgara de PC-uri se asteapta sa creasca cu 40% anul acesta si sa inregistreze o crestere anuala de aproximativ 20% pana in 2011, potrivit Dnevnik, citat de NewsIn. Piata bulgara de tehnologia informatiei si comunicatii este estimata ca in urma
Piata bulgara de PC-uri se asteapta sa creasca cu 40% anul acesta si sa inregistreze o crestere anuala de aproximativ 20% pana in 2011, potrivit Dnevnik, citat de NewsIn. Piata bulgara de tehnologia informatiei si comunicatii este estimata ca in urmatorii patru ani sa ajunga la 2,3 miliarde de euro. Se asteapta ca vanzarile de laptop-uri sa le depaseasca pe cele de desktop-uri pana la jumatatea perioadei previzionate si sa preia 52% din piata de PC-uri. Compania de telecomunicatii bulgara BTC detine aproximativ jumatate din piata de Internet prin banda larga, respectiv 140.000 de bulgari care sunt conectati la Internet.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.