Pornind de la criticile aduse ministrului Justitiei, pe care l-a acuzat ca reprezinta grupuri de interese, Basescu a afirmat: "Asa ceva veti gasi si in jurul lui Orban", mentionand ca ministrul liberal al Transporturilor "fugea ca un lacheu" cand omu
Pornind de la criticile aduse ministrului Justitiei, pe care l-a acuzat ca reprezinta grupuri de interese, Basescu a afirmat: "Asa ceva veti gasi si in jurul lui Orban", mentionand ca ministrul liberal al Transporturilor "fugea ca un lacheu" cand omul de afaceri Dorinel Umbrarescu a reclamat ca nu-i fusersera platite lucrarile efectuate. Orban "fugea cu telefonul la ureche" si cerea Administratiei Nationale a Drumurilor sa-i dea banii ca si cum alti constructori nu aveau de recuperat bani, a relatat Basescu, adaugand: "Au fost niste imagini care, daca s-ar fi intamplat cu mine, ar fi sarit presa in aer".
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a replicat ieri ca se astepta ca presedintele "sa fabrice ceva" impotriva sa, dar nu se astepta ca Traian Basescu sa aiba "o atitudine atat de lamentabila". "Traian Basescu demonstreaza, in primul rand, ca a trecut ca gasca prin apa pe la Ministerul Transporturilor, pentru ca nu cunoaste numele institutiilor: nu se mai numeste Administratia Nationala a Drumurilor, ci Compania Nationala de Autostrazi", a declarat ministrul liberal, citat de Mediafax. El a adaugat ca tot ce a spus Traian Basescu la adresa sa nu reprezinta decat "minciuni", care au ca obiectiv calomnierea sa, ca lider liberal. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.