Fuji Heavy Industries, producatorul autovehiculelor Subaru, lanseaza noul Impreza WRX STI in cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Noul Impreza WRX STI urmeaza principiul de "control total la volan", visul oricarui sofer, pe care modelele precedente WRX
Fuji Heavy Industries, producatorul autovehiculelor Subaru, lanseaza noul Impreza WRX STI in cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Noul Impreza WRX STI urmeaza principiul de "control total la volan", visul oricarui sofer, pe care modelele precedente WRX STI au incercat sa il atinga consecvent. Este un model AWD sport desavarsit, care asigura performantele cele mai ridicate la volan si avantajele de manevra si tinuta de drum ale noii Impreza.
Pe langa lansarea Impreza WRX STI, FHI va mai prezenta si "EXIGA Concept" - 7 locuri, care combina interiorul spatios cu performantele revigorante la volan si automobilul electric al viitorului "G4e Concept" prevazut cu baterii de litiu-ion. In plus, FHI va introduce publicului Editia Impreza BEAMS dezvoltata in colaborare cu BEAMS, celebrul fashion retailer.
Pe langa expunerea acestor modele, compania va mai atrage atentia publicului prin solutiile sale ecologice unice si tehnologiile de siguranta avansata.Active Driving AssistDe asemenea, FHI va prezenta noul sistem de siguranta activa, ADA (Active Driving Assist), prevazut cu o camera stereo cu imbunatatiri majore, care este dispozitivul frontal de recunoastere FHI si tehnologia de procesare de imagine. FHI va expune si motorul diesel Boxer turbo, care exceleaza in performanta, un motor economic si ecologic.
FUJI HEAVY INDUSTRIES Ltd. (FHI) este producator al unei game extrem de variate de echipamente de transport, avand la baza tehnologii de ultima ora, concepute sa raspunda cerintelor crescande ale utilizatorului modern. FHI si-a propus sa dezvolte marci de succes si sa detina un rol major pe piata mondiala in secolul al XXI+lea. In scopul conturarii unui viitor mai bun pentru oameni si intreaga planeta, FHI creeaza produse pline de individualitate, ducand in acelasi timp o activitate de pionierat, respectand traditia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.