De la orele 17.00, Asociatia "Rost" organizeaza astazi, la Sala Dalles din Bucuresti, conferinta "Sfintii inchisorilor", in cadrul acesteia fiind programate doua lansari de carte. Este vorba despre volumul "Viata Parintelui Gheorghe Calciu, dupa mart
De la orele 17.00, Asociatia "Rost" organizeaza astazi, la Sala Dalles din Bucuresti, conferinta "Sfintii inchisorilor", in cadrul acesteia fiind programate doua lansari de carte. Este vorba despre volumul "Viata Parintelui Gheorghe Calciu, dupa marturiile sale si ale altora", ingrijit la Sfanta Manastire Diaconesti (Bacau) si aparut, cu o predoslovie de IPS Bartolomeu Valeriu Anania, la Editura Christiana din Bucuresti, si volumul "Sfantul inchisorilor. Marturii despre Valeriu Gafencu" adunate si adnotate de monahul Moise, aparut, cu un cuvant inainte de IPS Andrei Andreicut, la Editura Reintregirea din Alba Iulia. Vor vorbi protosinghel Anfilohie Branza (duhovnicul Manastirii Diaconesti), monahul Moise Iorgovan de la Manastirea Oasa (Alba) si actorul Dan Puric. Moderator va fi scriitorul Razvan Codrescu. Intrarea este libera. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.