MM Stoica ar trebui sa devina imaginea fotbalului romanesc. Sensibil pana la lacrima si isteric pana la pumn, asa este MM, o reproducere la scara mica a acestui fenomen social. Ce poti sa crezi despre un om care luni plangea ca un copil la inmormant
MM Stoica ar trebui sa devina imaginea fotbalului romanesc. Sensibil pana la lacrima si isteric pana la pumn, asa este MM, o reproducere la scara mica a acestui fenomen social. Ce poti sa crezi despre un om care luni plangea ca un copil la inmormantarea lui Dobrin, iar miercuri se repezea, precum Mihai Viteazul la Calugareni, in loja oficialilor dinamovisti. Cine l-a vazut la inceputul acestei saptamani ar fi fost dispus sa-i acorde toate circumstantele atenuante din lume si sa-i ierte toate pacatele. Lui si multor altora care au trecut spasiti pe la catafalcul marelui disparut. Numai ca in 2 zile metamorfoza a fost cumplita. Durerea sincera s-a transformat in furie oarba. La Urziceni s-a consumat un episod incredibil.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.