Ultimul care a trecut pragul DNA cu asistenta tehnica si transmisiuni directe a fost, stiti bine, Nicolae Badea. Nume cu rezonanta, afacerist de marca, personaj discret si prevazator. Toata lumea s-a-ntrebat ce-a cautat acolo. Toti am legat aparitia
Ultimul care a trecut pragul DNA cu asistenta tehnica si transmisiuni directe a fost, stiti bine, Nicolae Badea. Nume cu rezonanta, afacerist de marca, personaj discret si prevazator. Toata lumea s-a-ntrebat ce-a cautat acolo. Toti am legat aparitia lui la DNA de faimosul dosar al transferurilor din fotbal. Da' nu-i chiar asa.

Voci din „galeria“ DNA
mi-au soptit ca adevaratul motiv pentru care presedintele Consiliului de Administratie al Dinamo a fost chemat in Stirbei Voda nu are nici o legatura cu dosarul asa-ziselor evaziuni fiscale care s-ar fi realizat in urma transferurilor de jucatori, iar Badea nu a fost citat in vreo calitate. Cica adevaratul motiv a fost acela al propunerii venite din partea Tulusilor de a scoate de la Badea acceptul de a varsa informatii despre diverse personaje intr-un dosar care nu are tangenta cu fotbalul si nici cu presedintele CA-Dinamo, dar Badea, zic sursele, i-a deziluzionat pe anchetatorii care ar fi vrut sa stoarca ceva date despre afacerile unora sau altora dintre cunoscuti, scuzandu-se ca habar nu are despre acea cauza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.