Prestatia trupei "Joanna And The Band", care a deschis concertul Deep Purple, i-a multumit din plin pe managerii britanicilor. Mai ales dupa felul cum au interpretat cele cateva piese din "opening-act", primite cu aplauze de cei 15.000 de spectatori.
Prestatia trupei "Joanna And The Band", care a deschis concertul Deep Purple, i-a multumit din plin pe managerii britanicilor. Mai ales dupa felul cum au interpretat cele cateva piese din "opening-act", primite cu aplauze de cei 15.000 de spectatori. Asa ca, Ioana Hartescu si "Midnight Express", adica aceia ce formeaza "Joanna And The Band" au primit oferta de a canta si pentru restul turneului european in deschidere la Deep Purple. Rares Totu (foto), talentatul chitarist si lider al trupei Midnight Express, ne-a declarat: "Am primit cu bucurie aceasta oferta, mai ales ca in ceea ce ma priveste, am avut o discutie cu Steve Morse (n.r. - chitaristul de la Deep Purple), care ne-a apreciat, cu sinceritate, prestatia. Trebuie sa analizam, totusi, pentru ca si noi avem contracte in derulare, deci trebuie sa vedem si care va fi oferta financiara. De pilda, Nicu Patoi n-o sa poata sa faca sigur turneul, intrucat el e angajat de Banica Jr. la emisiunea "Dansez pentru tine", Ioana are si ea contracte, eu la fel, ca si ceilalti componenti ai trupei... Oricum este o mare onoare si nici nu ar putea fi vorba de vreun refuz, trebuie gasita doar solutia, iar eu sper ca o vom gasi foarte repede. Ar fi pentru prima oara cand o trupa romaneasca s-ar prezenta la un asemenea nivel." (B.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.