Mihai Stoica si-a pierdut din nou calmul si, dupa ce a traversat terenul in timpul meciului Unirea Urziceni - Dinamo, a dat buzna in loja oaspetilor pentru a-l pune la punct pe Cristi Borcea. Marturiile difera, unii spunand ca cei doi s-au batut, al
Mihai Stoica si-a pierdut din nou calmul si, dupa ce a traversat terenul in timpul meciului Unirea Urziceni - Dinamo, a dat buzna in loja oaspetilor pentru a-l pune la punct pe Cristi Borcea. Marturiile difera, unii spunand ca cei doi s-au batut, altii ca doar s-au imbrancit. Oricare ar fi adevarul, este cert ca MM-ul a dat din nou dovada de o conduita total nepotrivita pentru un conducator de club. Avand in vedere ca Stoica este recidivist, este posibil ca el sa primeasca o suspendare de cel putin un an, astazi, din partea Comisiei de Disciplina.
Pedeapsa ar fi putut fi infinit mai dura daca “Legea pentru combatarea violentei in sport” ar fi iesit din Parlament la termenul promis de Dumitru Dragomir.

Mihai Stoica s-ar fi ales cu dosar penal si nu ar mai fi avut voie sa calce pe stadioane, fiind obligat sa vada meciurile echipei sale la televizor, dar nu acasa, ci la o sectie de Politie. Totusi, oficialii dinamovisti nu au depus plangere impotriva “agresorului”. Nu numai managerul Unirii Urziceni s-a dedat la violente in etapa a 13-a a Ligii I. Un fapt mai putin obisnuit s-a intamplat la Craiova, in timpul partide i Universitatea - Politehnica Timisoara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.