Fondul Proprietatea va incepe pe 15 noiembrie plata despagubirilor pentru fostii proprietari ai imobilelor confiscate de regimul comunist care au optat pentru numerar in locul actiunilor la Fond, potrivit ministrului Economiei si Finantelor, Varujan
Fondul Proprietatea va incepe pe 15 noiembrie plata despagubirilor pentru fostii proprietari ai imobilelor confiscate de regimul comunist care au optat pentru numerar in locul actiunilor la Fond, potrivit ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, relateaza Mediafax. "Fondul Proprietatea a intrat in normal. La 15 noiembrie incep primele obligatii pentru persoanele care au optat pentru plata despagubirilor in bani", a declarat ministrul Vosganian la un seminar pe teme economice. FP si-ar putea mari participatia la unele din companiile din care are detineri, a spus ieri presedintele Fondului, Alexandru Paunescu, pentru NewsIn. "Este posibil sa ne marim participatia la unele companii din portofoliu in viitor", a spus acesta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.