Dorin Dogaru, in varsta de 30 de ani, a evoluat in cateva meciuri din acest sezon, insa a fost lasat pe banca de antrenorul CSM-ului, Ionel Augustin, dupa ce a gafat in doua partide de pe teren propriu, cu Prefab Modelu si CS Otopeni. Jucatorul a fo
Dorin Dogaru, in varsta de 30 de ani, a evoluat in cateva meciuri din acest sezon, insa a fost lasat pe banca de antrenorul CSM-ului, Ionel Augustin, dupa ce a gafat in doua partide de pe teren propriu, cu Prefab Modelu si CS Otopeni. Jucatorul a fost cedat la Focsani fara ca ultima sa echipa, FC Botosani, sa primeasca vreun ban, imprumutul fiind valabil pe un an de zile. Dupa ce si-a incasat intreaga suma din contract, 8.000 de euro, Dogaru si-a anuntat conducerea clubului ca nu se va mai prezenta la echipa, invocånd motive personale. Colegii sai de echipa pun abandonul pe seama religiei sale. „Era un tip ciudat, inchis in el. Nu fuma, nu consuma alcool si nu injura, iar duminica umbla prin oras, impartind carti despre religia lui“, a declarat un coleg de echipa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.