Cotidianul Marca sustine ca astazi va fi anuntata oficial rezilerea contractului dintre spaniolul Fernando Alonso si echipa de Formula 1, McLaren-Mercedes, lucru asteptat, conform publicatiei madrilene, de mai multe zile. RUPTURA. Sursa citata
Cotidianul Marca sustine ca astazi va fi anuntata oficial rezilerea contractului dintre spaniolul Fernando Alonso si echipa de Formula 1, McLaren-Mercedes, lucru asteptat, conform publicatiei madrilene, de mai multe zile. RUPTURA. Sursa citata mentioneaza ca Alonso, Garcia-Abad, dar si avocatii spaniolului considera ca probabil astazi va fi anuntata oficial rezilerea contractului de comun acord. "Astfel se va pune punct problemei, asa cum dorea pilotul spaniol", mentioneaza Marca. "Acordul dintre Fernando Alonso si McLaren Mercedes se afla la ultimele ore si se va incheia cu doi ani mai devreme decat s-a stabilit. Pilotul spaniol si managerul sau Luis García-Abad au revenit din Anglia cu senzatia ca echipa britanica a renuntat sa se mai opuna plecarii lui Alonso si chiar daca nu s-a anuntat oficial, exista certitudinea ca totul s-a terminat", scrie Marca.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.