Ca aproape de fiecare data inaintea partidelor din acest sezon, oficialii lui CFR Cluj declanseaza razboiul psihologic privind arbitrajul. De data aceasta, desi voalat, cel aratat cu degetul este patronul lui FC Vaslui, Adrian Porum
   Ca aproape de fiecare data inaintea partidelor din acest sezon, oficialii lui CFR Cluj declanseaza razboiul psihologic privind arbitrajul. De data aceasta, desi voalat, cel aratat cu degetul este patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, fost presedinte al CCA.  ACUZE. "Vom avea meci greu la Vaslui, pentru ca se stie cum e acolo cu arbitrajele. Probabil ca si Dorinel Munteanu va avea ceva de demonstrat, dar noi trebuie sa-i demonstram lui Dorinel ca meritam primul loc, desi el a spus ca acest lucru nu se va intampla", a declarat presedintele clujenilor, Iuliu Muresan. Acesta a continuat pe acelasi ton: "La meciul cu UTA, cred ca arbitrul Berbecaru il avea trecut in tabel pe Fabbiani, de aceea i s-a dat galben si va fi suspendat cu Vasluiul. Se practica astfel de lucruri, arbitrii vin cu un tabel in care este scris cui sa-i dea galben sau rosu. Ori nu au valoare, ori vin cu temele facute." In replica, Dorinel Munteanu, fost antrenor al "ceferistilor", a precizat: "Am convenit cu patronul Adrian Porumboiu sa nu mai vorbim despre arbitraj. Acest razboi psihologic declansat de acum o saptamana nu va influenta sub nici o forma pe FC Vaslui si pe mine".     AMBITII. Actualul tehnician al lui FC Vaslui regreta ca nu poatre evolua duminica impotriva fostei sale echipe, dar are ambitii mari: "Este un test foarte important. Avem ambitia sa le administram prima infrangere clujenilor in acest sezon". La randul sau, antrenorul clujenilor, Ioan Andone, a precizat: "Un meci pe care dorim sa-l castigam, dar nu pentru a fi campioni de toamna. Eu imi doresc sa fim campioni dupa ultima etapa".  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.