Firma Euro Trend va inaugura in urmatoarele luni la Cluj-Napoca un hotel cu 100 de camere si o cladire care va cuprinde 55 de apartamente si spatii de birouri, au declarat agentiei Mediafax reprezentantii companiei.
Hotelul Akantus, care va fi c
Firma Euro Trend va inaugura in urmatoarele luni la Cluj-Napoca un hotel cu 100 de camere si o cladire care va cuprinde 55 de apartamente si spatii de birouri, au declarat agentiei Mediafax reprezentantii companiei.
Hotelul Akantus, care va fi clasificat la patru stele, va fi inaugurat in primavara anului 2008, iar investitia va depasi cinci milioane de euro. Cele 100 de camere ale hotelului vor dispune de aer conditionat, internet, mini-bar si seif, si doua sali de conferinta de 100 si respectiv 70 de locuri. De asemenea, Hotelul va mai avea un restaurant, cu o capacitate de 240 de locuri, lift si doua parcari, sub si supraterane, pentru circa 44 de locuri, un centru de masaj, o sala de fitness, solar, piscina si sauna.
"Ne punem problema afilierii hotelului la un lant international, cu care am putea semna un contract de franciza", a declarat pentru Mediafax Carmen Stanescu, directorul hotelului. Hotelul Ahantus nu este singurul proiect al Euro Trend in Romania. O alta investitie a firmei o reprezinta un complex imobiliar, situat in vecinatatea Teatrului National din Cluj. Complexul construit pe o suprafata la sol de 13.000 metri patrati urmeaza sa devina spatiu rezidential cu 55 de apartamente construite pe sase nivele si cateva apartamente cu gradini suspendate, cu o suprafata de circa 200 de metri patrati. Constructia dispune si de o sala de conferinta, de spatii de birouri si spatii comerciale, situate la parter si la primele doua etaje. La subsolul cladirii vor fi construite doua parcari subterane cu 103 locuri.
"Cluj City Center va lua fiinta in luna decembrie a acestui an. Investitia depaseste 10 milioane de euro, iar banii provin din surse proprii si credite bancare", a spus Ioan Zold, reprezentantul Euro Trend responsabil cu proiectul City Center.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.