Selectionerul Victor Piturca si-a respectat promisiunea si a convocat cei mai buni "stranieri" pentru meciurile cu Bulgaria, de la 17 noiembrie, de la Sofia, si cu Albania, meci programat patru zile mai tarziu, pe Stadionul Lia Manoliu.   
Selectionerul Victor Piturca si-a respectat promisiunea si a convocat cei mai buni "stranieri" pentru meciurile cu Bulgaria, de la 17 noiembrie, de la Sofia, si cu Albania, meci programat patru zile mai tarziu, pe Stadionul Lia Manoliu.     REVENIRI. Desi au fost accidentati o lunga perioada, Cosmin Contra, de la Getafe, si Laurentiu Rosu, de la Recreativo Huelva, au fost rechemati pentru ultimele doua partide din campania pentru Euro 2008, unde tricolorii sunt deja calificati. Contra nu evolueaza inca la Getafe, aflandu-se inca in recuperare, in timp ce Rosu a revenit dupa aproape patru luni la Recreativo, in meciul cu Racing Santander de miercuri. Iata numele celor 12 stranieri convocati pentru reunirea care va avea loc luni, la ora 12:00, la Centrul de Fotbal Mogosoaia: Cosmin Contra (Getafe), George Ogararu (Ajax), Gabriel Tamas si Daniel Niculae (ambii de la Auxerre), Cristian Chivu (Inter Milano), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Paul Codrea (Siena), Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva), Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova), Florentin Petre (TSKA Sofia), Adrian Mutu (Fiorentina) si Ciprian Marica (VfB Stuttgart). Jucatorii convocati din Liga 1 vor fi anuntati duminica seara.     ADVERSAR. Selectionerul Bulgariei, Dimitar Penev, a anuntat si el numele stranierilor pentru meciurile cu Romania si Slovenia. Acestia sunt: Ivankov (Kayserispor), Berbatov (Tottenham), M. Petrov (Manchester City), S. Petrov (Aston Villa), Zanev (Celta Vigo), Gheorghiev (MSV Duisburg), Iankov (Hannovra), S. Anghelov (Energie Cottbus). Radostin Kisisev, de la Leeds United, nu a fost convocat din cauza lipsei de forma.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.