Ministrul Justitiei Tudor Chiuariu afirma, intr-o scrisoare deschisa adresata ieri sefului statului, ca nu a fost niciodata "juristul domnului Fenechiu", dar in schimb a fost avocatul lui Traian Basescu in campania din 2004. "Mama mea ma va intreba d
Ministrul Justitiei Tudor Chiuariu afirma, intr-o scrisoare deschisa adresata ieri sefului statului, ca nu a fost niciodata "juristul domnului Fenechiu", dar in schimb a fost avocatul lui Traian Basescu in campania din 2004. "Mama mea ma va intreba de ce sunt <<mafiot>>. Eu stiu ca nu sunt. Dumneavoastra, domnule Presedinte, stiti ca nu sunt. Cu toate acestea, ati facut aceasta afirmatie. Fara sa argumentati sau sa dovediti intr-un fel. Mama mea ma va intreba cine este <<mafiotul>> Fenechiu. Si nu stiu ce sa-i spun altceva decat ca este unul dintre oamenii care l-a ajutat pe Traian Basescu sa ajunga Presedintele Romaniei. Nu am fost niciodata <<juristul domnului Fenechiu>>. Am fost insa avocatul dumneavostra in campania din 2004. (...) Domnule Presedinte al Romaniei, nu o sa inteleg de ce va doriti ca Ministrul Justitiei sa va fie un supus servil ori un adversar ireductibil. Eu credeam ca poate fi doar Ministrul Justitiei", scrie Chiuariu. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.