CENTURY 21 Romania a lansat ieri programul de cursuri CREATE 21® - primul program de pregatire in domeniul imobiliar din Romania ,care se desfasoara in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti, in calitate de institutie organizat
CENTURY 21 Romania a lansat ieri programul de cursuri CREATE 21® - primul program de pregatire in domeniul imobiliar din Romania ,care se desfasoara in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti, in calitate de institutie organizatoare. CREATE 21® este primul program de pregatire destinat exclusiv agentilor si consilierilor imobiliari din Reteaua CENTURY 21. "Cursurile de pregatire in domeniul imobiliar au un impact major asupra performantei agentilor si managerilor din agentiile imobiliare", a declarat Gabriel Alexandru, vicepresedinte CENTURY 21 Romania, in cadrul evenimentului de inaugurare a primei sesiuni de training, ce a avut loc la sediul ASE din Bucuresti.
Un studiu a demonstrat ca agentiile cu cea mai buna performanta in afaceri sunt cele care folosesc o combinatie intre programele de pregatire interne si cele externalizate. De asemenea, agentiile care apeleaza la cursuri de pregatire inregistreaza cel mai ridicat nivel al cifrei de afaceri. Studiul a fost realizat de CENTURY 21 in cadrul agentiilor mici si medii din Bucuresti si judetul Ilfov.
Cursurile CREATE 21® sunt structurate in mai multe module ce au ca tema principalele componente ale activitatii agentilor si consilierilor imobiliari. Cursurile si seminarele acopera o arie complexa de subiecte, de la functionarea sistemului de franciza in domeniul imobiliar la asistenta post-vanzare acordata clientilor. Sunt tratate teme cum ar fi prospectarea si analiza pietei, evaluarea proprietatilor, folosirea sistemelor de listare imobiliara, precum si aspecte financiare, fiscale, tehnici de negociere si consultanta legala in domeniul imobiliar.
O importanta semnificativa va fi acordata modulului de "Inspectie a imobilelor", ce prezinta cunostintele fundamentale referitoare la arhitectura imobilelor, care pot fi de folos agentilor si consilierilor imobiliari. La sfarsitul sesiunii de cursuri, participantii vor primi din partea Academiei de Studii Economice din Bucuresti diplome de absolvire a cursurilor post-universitare de specializare. Diploma va fi acordata in urma sustinerii a trei examene de tip grila si a unei lucrari de disertatie. Prima promotie de absolventi a cursurilor beneficiaza de gratuitate pentru taxa de participare la curs si taxa de inscriere, compania acoperind in totalitate costurile de scolarizare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.