Afundata in mocirla esalonului doi, Corvinul Hunedoara este extrem de departe de perioada cand aceasta echipa ii lansa in fotbalul mare pe Andone, Klein, Gabor, Mateut sau Rednic. Cu toate acestea, clubul inca este tentant pentru investitori. Dorint
Afundata in mocirla esalonului doi, Corvinul Hunedoara este extrem de departe de perioada cand aceasta echipa ii lansa in fotbalul mare pe Andone, Klein, Gabor, Mateut sau Rednic. Cu toate acestea, clubul inca este tentant pentru investitori. Dorinta actualului antrenor al lui CFR Cluj, Ioan Andone, de a deveni actionar la echipa la care s-a lansat a starnit furia autoritatilor locale. Primarul muncipiului Hunedoara, Nicolae Schiau, l-a atacat pe „Falcos” la o intalnire cu suporterii, spunand ca a vrut sa preia gratuit clubul. „Stiti cum a vrut sa ajute fotbalul hunedorean Ioan Andone si George Mara (n.r., patronul clubului de futsal FC CIP Deva)? Va spun eu. Amandoi au vrut sa ia totul de-a gata. Sa ia clubul pe nimic, iar acum se dau rotunzi prin emisiuni de televiziune. Sa ne mai lase...“, a spus primarul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.