Un vechi proverb spune ca un necaz nu vine niciodata singur.El are perfecta acoperire in cazul celebrei cintarete americane Britney Spears. Viata de noapte tumultuoasa dusa in ultimii ani, consumul de alcool si droguri au adus-o in fata instantelor a
Un vechi proverb spune ca un necaz nu vine niciodata singur.El are perfecta acoperire in cazul celebrei cintarete americane Britney Spears. Viata de noapte tumultuoasa dusa in ultimii ani, consumul de alcool si droguri au adus-o in fata instantelor americane.Fara nici o ezitare acestea au decazut-o din drepturile parintesti,cei doi copii pe care ii are cu Kevin Federline fiind incredintati tatalui.  In ciuda incercarilor disperate de a convinge instantele ca poate sa isi creasca singura copii, ea nu a convins instantele nici la recurs. Mai mult, fostul manager al lui Britney Spears a anuntat ca a deschis o actiune in instanta impotriva controversatei vedete pentru ca aceasta ii datoreaza inca bani. Johnny Wright, care l-a impresariat si pe fostul prieten al lui Britney, Justin Timberlake, dar si formatia Backstreet Boys, sustine ca vedeta pop ii datoreaza bani din comisioane neonorate inca din 2003. Suma de bani datorata de vedeta nu a fost precizata, iar procesul a fost intentat in Florida.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.