Primarul muncipiului Hunedoara, Nicolae Schiau, l-a atacat pe fostul mare jucator al Corvinului, pe care l-a acuzat ca nu a facut nimic pentru fotbalul hunedorean si ca a vrut sa preia gratuit gruparea hunedoreana, informeaza Mediafax. La o intalnire
Primarul muncipiului Hunedoara, Nicolae Schiau, l-a atacat pe fostul mare jucator al Corvinului, pe care l-a acuzat ca nu a facut nimic pentru fotbalul hunedorean si ca a vrut sa preia gratuit gruparea hunedoreana, informeaza Mediafax. La o intalnire cu suporterii echipei, Schiau l-a atacat pe Andone, despre care spune ca, impreuna cu patronul dublei campioane a Romaniei la fotbal in sala, FC CIP Deva, George Mara, a vrut sa preia gratuit clubul de Liga a II-a.
"Stiti cum a vrut sa ajute fotbalul hunedorean Ioan Andone si George Mara? Va spun eu! Amandoi au vrut sa vina la totul de-a gata. Sa ia clubul pe nimic, iar acum se dau dau rotunzi prin emisiuni de televiziune. Sa ne mai lase!", a spus Schiau. FC Corvinul 2005 Hunedoara este finantat de omul de afaceri Florin Uscatu, iar Consiliul Local Hunedoara detine cu titlu gratuit 20 la suta din actiuni. Actualul antrenor al liderului Ligii I, CFR Cluj, Ioan Andone, i-a raspuns edilului-sef al Hunedoarei. "Cine este Schiau, la ce echipa a jucat? Nu il cunosc! E primarul Hunedoarei? Pai, atunci de ce nu isi vede de problemele cetatenilor, ale orasului, si isi da cu parerea despre fotbal, domeniu in care este un neavenit. In comparatie cu mine, Schiau nu a facut nimic pentru fotbalul hunedorean. El se compara cu mine?", a declarat Andone. "Falcosul" a dezmintit ca ar fi fost interesat sa preia clubul Corvinul, desi in urma cu doi ani principalul finantator al clubului i-a propus sa ii vanda 10 la suta din actiunile pe care le detine. "Meseria mea este incompatibila cu statutul de actionar sau patron de club, oricare ar fi acesta. Este adevarat ca, in vara lui 2005, Uscatu a venit la Bucuresti si mi-a propus sa achizitionez zece la suta din actiunile clubului. Nu m-a interesat oferta, insa, l-am ajutat logistic sa isi organizeze clubul, la fel cum au facut si fostii mei colegi de echipa, Romulus Gabor, Ioan Petcu, Dorin Nicsa si Dan Colesniuc. Poate dupa ce o sa ma las de antrenorat o sa cumpar o echipa, poate chiar Corvinul, insa nu acum. Am atatia bani!", a mai spus Andone. Omul de afaceri George Mara a evitat sa-i dea o replica lui Schiau rezumandu-se sa spuna: "Sunt pe aceeasi pozitie cu Andone. Ce valoare si performante are in palmares Corvinul ca sa fie tentant?", a spus Mara. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.