Anamaria Ferentz incearca si ea, ca mai toate vedetele de altfel, marea cu degetul. Cantareata si-a dat seama ca frumusetea dispare odata cu varsta, iar succesul paleste si el direct proportional cu aspectul fizic, astfel incat s-a hotarat sa-si des
Anamaria Ferentz incearca si ea, ca mai toate vedetele de altfel, marea cu degetul. Cantareata si-a dat seama ca frumusetea dispare odata cu varsta, iar succesul paleste si el direct proportional cu aspectul fizic, astfel incat s-a hotarat sa-si deschida o afacere care mai tarziu sa-i asigure un trai decent. Vedeta, impreuna cu fratele sau, a pus la punct o firma ce are ca principal domeniu de activitate webdesignul si in care a investit mii de euro, dupa cum spune: “Pe 30 august am inceput sa ne ocupam de actele pentru firma, iar in acest moment, ea este complet functionala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.